guus van de wal
Menu

Realtime Dashboard

16 april 2024
Als CEO, Business Analytist of manager heb je toegang tot een enorme hoeveelheid data. Maar hoe zorg je ervoor dat je die data op een effectieve manier kunt gebruiken om beslissingen te nemen die je bedrijf vooruithelpen?
realtime-dashboard

Probleem:

Het is soms worstelen met het verwerken van grote hoeveelheden data. Soms is het lastig om de belangrijkste trends en inzichten te identificeren, en je hebt niet altijd de tijd of expertise om de data te analyseren.

Oplossing:

Een dashboard tool kan je helpen om data-gedreven beslissingen te nemen. Deze tools bieden een overzichtelijke presentatie van de belangrijkste data, zodat je snel en gemakkelijk de informatie kunt vinden die je nodig hebt. Realtime! Ik maak deze op maat via verschillende API's. Denk hierbij aan GraphQL of een Rest API. Gebaseerd op React, Vue & Node.js.

Voordelen:

Een dashboard tool biedt je de volgende voordelen:

  • Inzicht in de prestaties van je bedrijf: Je kunt de belangrijkste KPI's en trends volgen om te zien hoe je bedrijf presteert.
  • Ondersteuning bij het nemen van beslissingen: Je kunt de data gebruiken om betere beslissingen te nemen over investeringen, marketing en andere belangrijke kwesties.
  • Tijdsbesparing: Je kunt tijd besparen door de data op een efficiĂ«nte manier te analyseren.
Download realtime dashboard PDF

Conclusie:

Een dashboard tool is een onmisbare tool voor elk bedrijf dat data-gedreven beslissingen wil nemen. Met deze tool kun je de belangrijkste data snel en gemakkelijk bekijken, zodat je je kunt concentreren op het nemen van de juiste beslissingen voor je bedrijf.

Bekijk het project live op: https://www.realtime-dashboard.nl/

Download de PDF om door te sturen naar je collega's of andere stakeholders.

Interesse? Neem contact op 👋

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen of gewoon een keertje sparren?
Neem contact op via web@guusvandewal.nl, bel 010 321 68 50 of vul onderstaand formulier in.