guus van de wal
Menu

Portfolio Webdesign

Ik heb voor zowel commerciële partijen als (semi)overheden gewerkt, zoals: De IND, Trust International B.V, Scapino Ballet Rotterdam, Sdu Uitgevers, de Autoriteit Consument & Markt, de Autoriteit Persoonsgegevens, Woonzorg, Dunlop, de KNVB, de Intertruck Group, de Tweede Kamer der Staten-Generaal, het Centrum voor Publieke Innovatie e.v.a. Hieronder staan een aantal projecten die ik recentelijk heb opgeleverd. Dit is echter slechts een greep uit de ontwerpen & websites omdat de meeste projecten niet openbaar kunnen worden gemaakt.

Full service

TRUST INTERNATIONAL B.V., FRONT-END, Webdesign, UX EN .NET IMPLEMENTATIE

Front-end redesign implementatie & ontwerp in Figma. Agile workflow en slimme JavaScript oplossingen in .NET.

Bekijk project

Webdesign // Concept // Design // Development // Performance in Schiedam 🚀

Ik help als front-end consultant stakeholders hun doelen te meten, te stellen en te halen, vaak in combinatie met Business Analisten. Tevens help ik front-enders en back-enders door styleguides aan te maken op basis van componenten. Ik gebruik hiervoor React, Next.js, Vue.js, Figma, Strapi, DatoCMS, Google Tag Manager, Mollie, ActiveCampaign, SendGrid, Drupal, eigenlijk alles wat ik nodig heb om jouw project tot een succes te maken.

Full service

SCAPINO, FRONT-END, ONTWERP, UX EN .NET IMPLEMENTATIE

Ontwerp & Wireframes in Photoshop en Sketch, krachtig en flexibel gebruik van het Drupal platform.

Bekijk project

Mijn diensten

strategy

Strategie

Een goed doordachte strategie is essentieel voor het succes van uw online aanwezigheid. Ik kan u helpen bij het opzetten van een effectieve online marketingstrategie, inclusief zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media marketing en contentmarketing.

services

Webdesign & UX

Een sterk ontwerp is de sleutel tot het creëren van een aantrekkelijke en professionele online aanwezigheid. Ik kan helpen bij het ontwerpen van een logo, een nieuwe huisstijl, of een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die perfect past bij jouw bedrijf.

development

Development

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webapplicaties die precies aan jouw behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar een succesvolle bedrijfswebsite of een complexe webapplicatie.

Full service

WOONZORG, FRONT-END, ONTWERP, UX EN .NET IMPLEMENTATIE

Een portal voor Woonzorg gemaakt in Sketch & HTML.

Bekijk project
Full service

HTA Software | Afspraak planner voor gemeentes

Een portal voor de administratie van huurders voor Woonzorg gemaakt in Sketch & HTML.

Bekijk project

Interesse? Neem contact op 👋

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen of gewoon een keertje sparren?
Neem contact op via web@guusvandewal.nl, bel 010 321 68 50 of vul onderstaand formulier in.